Maka (Lepedium meyenii) koren je sličan rotkvici, izvanredno hranljiv. Ova biljka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti. Nauka je dokazala da peruanska čarobna maka spada u red adaptogena, biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam.

carobna-maka-u-kapsulama

Peruanska čarobna maka vraća celokupan organizam u prirodnu ravnotežu. Podižući nivo energije i izdržljivost organizma, oslobađa telo od hroničnog umora. Najpoznatija je po tome što pomaže u uspostavljanje hormonske ravnoteže, reguliše izlučivanje hormona (polnih i endokrinih žlezda), održava njihov optimalni nivo i na taj način poboljšava funkcije polnih organa.

Čarobna maka sadrži prirodne supstance koje stimulišu hipofizu i hipotalamus. Ove žlezde zauzvrat aktiviraju jajnike, bubrežne kanale, testise, štitastu žlezdu i pankreas, i uz pomoć make proizvode dovoljno hormona. Zato ovaj preparat s uspehom smanjuje sve neprijatne simptome menopauze. Ona ne sadrži hormone, već samo podstiče telo da uspostavi ravnotežu endokrinog sistema. Korišćenjem čarobne make, na prirodan način možemo da zamenimo klasičnu hormonsku terapiju koja može da dovede do niza nuspojava.

carobna-maka-koren

Kod muškaraca povećava libido i potenciju, podiže nivo testosterona, poboljšava i produžava trajanje erekcije. Povećava broj i pokretljivost spermatozoida i utiče na poboljšanje plodnosti. Deluje kao odličan afrodizijak, pa je dobila ime “prirodna vijagra“.

Svakodnevno i redovno korišćenje Čarobne make u minimalnim dozama (2-5 grama praha ili 4-6 kapsula dnevno) pravi je put da se osete njene blagodeti na organizam. Rezultati će izostati ukoliko se svakodnevno ne uzimaju preporučene količine.

Čarobnu maku možete poručiti putem telefona +381 11 2614 810, ili sa ove stranice, popunjavanjem forme za poručivanje.

 

Contact

  • Karamatina 28, Zemun
  • 011 2614 810
  • http://www.zdravobilje.com/index.html