Zoran Đukić već 27 godina, sa istim žarom, istražuje bilje i pomaže bolesnim  ljudima praveći individualne terapije za određene bolesti. „Iako imam profesorski poziv, moja prava ljubav je bilje. Pripremam veoma efikasne meleme koji su sto posto prirodni i bez konzervansa, takođe i biljne kapi koje se koriste kod problema sa sinusima, protiv psorijaze, reume, hemoroida, bronhitisa, ekcema. Čajne mešavine koje daju izvanredne rezultate su: za umirenje, protiv bronhitisa, protiv bronhijalne astme, za lečenje prostate, mršavljenje, za lečenje jetre i žučne kese, protiv bakterija u mokraći… A pripremam i preparate na bazi lekovitog bilja i pčelinjih proizvoda.
Svaki organizam je priča za sebe, mora se sve dobro odmeriti, pa tek onda pristupiti odabiru najefikasnije kombinacije biljaka. Zato pripremam individualnu terapiju za svakog pacijenta posebno, jer tvrdim da nema uspešnog melema, čaja ili bilo kakvog drugog biljnog preparata koji, već neko vreme, stoji unapred pripremljen u kesici.
Postoji jedna divna ruska poslovica koja kaže: “Čovek je kao brava, za svakog treba ključ”. Zato prema svakom klijentu imam drugačiji tretman, u zavisnosti od njegovog uzrasta, pola, konstitucije, telesne težine, kao i stanja drugih vitalnih organa, posebno psihe. Da bi se problem otklonio, mora da se sagleda stanje organizma u celini. Tek tada terapija deluje i pomaže.
Među mojim prvim proizvodima, našli su se preparati za obolele sinuse i otklanjanje bronhitisa. Možda pretenciozno zvuči, ali ne verujem da kod nas postoji biljna terapija koja se po efikasnosti i delotvornosti može meriti sa mojom u saniranju bronhitisa i kod dece i kod odraslih, bez obzira zašto se bolest pojavila. To je i najčešće oboljenje kome posvećujem puno pažnje, moji čajevi i melemi pomažu i u slučajevima kada sintetički medikamenti nisu dali očekivani rezultat.
LEČENJE SINUSA:
Melem se stavlja u nosnice, koristi se čaj za inhalaciju, kao i čaj koji jača imunosistem. U literaturi piše, što i moja praksa potvrđuje, da kada je sinuzitis u pitanju obavezno se radi o padu imuniteta. Takođe određujem u terapiji i čaj za detoksikaciju organizma, gde kombinujem žalfiju, majčinu dušicu, vranilovsku, mentu, travu ivu i koprivu. Nijedno oboljenje se ne može sanirati ukoliko se organizam ne očisti od otrova.

Contact

  • Aleksandrovac
  • 063/89 34 712
  • http://www.travarisrbije.com/travar.php?id=38