Studio za oblikovanje tela “Klub pravih žena” je zamišljen kao oaza isključivo za žene, gde ćete moći da se rekreirate: hatha joga, pilates, fitness mix, zumba i pole art fitness. U ovom prijatnom prostoru koji odiše ženskom energijom, mirom i harmonijom, takođe možete da koristite i usluge za oblikovanje tela: razne vrste masaža, elektrostimulaciju tela, radiotalase lica i tela. Takođe vam nudimo uslužno feniranje i pravljenje pletenica kao i uslužno izlivanje noktiju. Posle vežbanja ili ulepšavanja možete se istuširati i nastaviti sa svojim aktivnostima. Studio “Klub pravih žena” takođe poseduje i solarijum. U prostoru je predviđeno održavanje raznih savetovališta, prezentacija i drugi vidovi druženja, naravno isključivo za žene. Takođe postoji i parking.

Svi instruktori poseduju sertifikate odnosno licence, kao i aparati koje koristimo u Studiju. Mi smo posvećeni tim profesionalaca koji, osim znanja, imaju strpljenja, vremena i karakter kojim će vam dodatno pomoći.

 

Pozivamo sve žene da uživaju u intimnoj i domaćoj atmosferi našeg studija. Naša poruka svim našim članicama je da uživaju u svom telu jer se jedino tako mogu osećati kao prave žene. Dođite da se družimo i vežbamo zajedno!

Termini:

Pole art fitness: ponedeljak 20h i četvrtak 20h.

Pilates: ponedeljak 18h; utorak 17h;sreda 18h; četvrtak 17h; petak 18h; subota 11h.

Fitness mix: utorak i četvrtak 18h; subota 13h.

Zumba: utorak i četvrtak 19h; subota 12h.

Hatha joga: sreda 20h; petak 20h; nedelja 11h i 12:45h.

Contact

  • Stevana Filipovića 2v, Beograd
  • 011/2581-311; 063/8259-625
  • http://www.klubpravihzena.com/