Više od jedne decenije bavim se pravljenjem melema, tinktura, pojedinačnih čajeva i čajnih mešavina, domaćeg gorkog lista i kandiranog voća u medu. Iako svi moji proizvodi imaju visoku stopu efikasnosti i daju izvanredne rezultate, kruna mog rada je melem za lečenje dekubitusa – Anđelika melem.

Kontakt – Slađana Macić: 062/394 150

Melem je delotvoran u sto posto slučajeva, počevši od prvog pa sve do četvrtog stadijuma. U prvom stadijumu dekubitusa, koji se manifestuje crvenilom, pri tretiranju melemom sprečiće se otvaranje rana i doći će do povlačenja crvenila. U četvrtom stadijumu dekubitusa, koji je i najteži jer već postoje takozvane gangrenozne rane a pacijentima se u većini slučajeva vide i kosti, melem se primenjuje tako što se rane očiste fiziološkim rastvorom, napune melemom i previju sterilnom gazom. Melem deluje tako što razbija nekrotično tkivo, sprečava pojavu infekcije, gnoja i krvarenja, pomaže u nastajanju novih ćelija i bržem zaceljivanju rana. Ožiljci koji ostaju na mestima gde su postojale gangrenozne rane postaće ubrzo jedva primetni.

Svi moji preparati ispitani su u Zavodu za zaštitu zdravlja u Zaječaru i atestirani.

Proizvodi ne sadrže hemijske dodatke i potpuno su prirodni, uz to su i netoksični jer lekovito bilje koje koristim za pripremu preparata sakupljam samo po nezagađenim delovima Stare planine, Kopaonika, Rtnja, Stola, Deli Jovana, Malinika i Dubašnice. Preparati nemaju neželjena dejstva pa smeju da ih koriste svi, čak i deca mlađa od tri godine. Za pripremu svih preparata koristim sopstvenu recepturu i pripremam ih ručno, koristeći tehnologiju koja se primenjivala u stara vremena.

Iz svoje palete proizvoda izdvojila bih i melem za opekotine, koji gotovo odmah po nanošenju na obolelo mesto otklanja bol, rana brzo zarasta jer melem potpomaže stvaranje novih ćelija, ožiljak ne ostaje.

Takođe i melem za sve vrste rana, koji ubrzava proces zarastanja, deluje antibakterijski pa je svaka mogućnost inficiranja tokom korišćenja melema isključena, a ako se nastavi sa nanošenjem melema i po zarašćivanju rane, ukloniće i ožiljak.

Dodatne fotografije i utiske zadovoljnih korisnika Anđelika melema možete pogledati na sajtu.

Prirodni biljni preparati „ANĐELIKA“ koji sadrže 22 vrste trava daju izvanredne rezultate kod:
-Svih vrsta rana, dekubirusa, herpesa, psorijaze, hemoroida, ekcema i svih vrsta alergija, opekotina.
Melem i tinktura:
Koristi se kod: Reume i oticanja zglobova, isčašenja, uganuća, gihta, reumatskog zadebljanja mišića i proširenih vena.
Melem:
Ekcem, virusne bradavice, hemoroidi.
Čaj i tinktura:
Koristi se kod: Katara bronhija, tegoba u organima za varenje, krvarenja želuca, upale plućne maramice, kod unutrašnjih i spoljnih rana, povreda, fraktura kostiju.
Tinktura za cirkulaciju, Tinktura od Vilinog sita. Tinktura za reumatski artritis,uganuća,otoke..koja je dala izvanredne rezultate..
Tinktura koja pročišćava krv, kod žutice, podstiče cirkulaciju, kod krvnih podliva, oboljenja želuca i crevnog sistema, kod upale debelog creva, vodene bolesti i kod oboljenja jetre.

Contact

  • Borski Brestovac
  • 062/394 150
  • andjelika04sladjana@gmail.com
  • https://www.facebook.com/sladjana.macic.73