Ja sam Božidarka Vidaković iz Beograda, studirala sam Filozofiju, Fitoterapijom se bavim više od 30 god. Inovacije sam izlagala više puta na sajmovima.
FOTO1aaxx
Za sada su tri pronalaska u opticaju. Sva tri su prošla fazu ispitivanja i pokazala izuzetne rezultate. Sada radim testiranje cisti na dojkama i prvi rezultati su veoma ohrabrujući.
Svi preparati koje mogu da ponudim, prošla su odredjenu proveru i svi su atestirani, što se moze videti na sajtu. Do sada nije bilo nikakvih kontraindikacija, ni kod jednog preparata.
Osnovna1
                                                   “GENITAL”
   MAST ZA GINEKOLOŠKE PROBLEME
Genital1a
        Genital postoji oko 15 god. za to vreme je rodjeno dosta dece i sanirano mnogo raznih ginekoloških obolenja kao sto su: ranice, ciste, promene na materici, polipi,kondilomi, zavaljena materica, bolne menstruacije, slaba ovulacija, neprohodni jajovodi, miomi, od kojih je do sada najveci bio 18 cm.  Genital se stavlja u (vidu obloge) na vaginalni otvor, unutra se samo isparava, tako direktno deluje na genitalne organe.Do sada nije bilo nikakvih kontraindikacija i moram priznati da je prevazišao moja očekivanja.
                                                        “SUBKOS”
                                          PREPARAT ZA RAST KOSE
Subkos1a
            Subkos je takodje melem, koji  u veoma kratkom periodu zaustavlja opadanje i podstiče rast kose. Ako je faza opadanja preterana i preti nestanak kose, kao i u slučaju alopecije, tj. opadanje kose na pečate, dovoljna je samo jedna bočica. Ako se radi o klasičnoj muškoj ćelavosti, od jedne bočice nikne nova kosa, a potrebno je još, sve zavisi od slučaja do slučaja, dok kosa ne odraste do odredjene dužine. Najviše sam se naslušala rečenice: sve sam probao-la, a ništa nije pomoglo, da bi posle mesec dana upotrebe preparata Subkos čula jednu drugu rečenicu: prvi put se nesto dogadja.
                                                         “FANTAZIJA”
                                                    KOZMETICKA LINIJA
Fantazija1a
Kozmetika “Fantazija” osmišljena je tako da ima dvojako dejstvo, kao i za svaki tip kože, pomaže u izlečenju: bubuljica, mitisera, rošavosti, ožiljaka, kao i nekih oblika psorijaze, a zdravu kožu NEGUJE. Izuzetno zdrava kozmetika, koje ne samo da daje dobre rezultate, već je pogodna za dugotrajnu upotrebu, bez bojazni da će kasnije biti posledica.
Kozmetika Fantazija sprečava nastajanje bora i pega i neutrališe postojeće.

Contact

  • Beograd
  • 064/37-22-777
  • bozidarkav@gmail.com
  • www.bozidarkalekovi.com