Gala prirodni sapuni su ručno izrađeni po receptima poznatim još od antičkog doba. Čarobnog su mirisa, predivnih boja, potpuno prirodnog sastava (maslinovo, palmino i ricinusovo ulje, glicerin, etarska ulja, biljni ekstrakti i sušeno lekovito bilje). Ne sadrže veštačke boje, mirise ni konzervanse. Obogaćeni su etarskim uljima koja neguju i deluju protivupalno na kožu. Etarska ulja su esencija moći biljaka, a božanski miris je tek jedan od njihovih kvaliteta. Etarska ulja i lekovito bilje su poreklom iz čistih, planinskih sredina, nabavljeni od poznatih i proverenih proizvođača. Sapuni sadrže kozje mleko koje neguje kožu zahvaljujući izbalansiranoj ph vrednosti. U potpunosti zadovoljavaju zakonom propisane standarde o zdravstvenoj ispravnosti, po rešenju Instituta za javno zdravlje Niš, br. N-3735.

KEDAR

Sapun na bazi maslinovog, palminog, suncokretovog, ricinusovog i ulja grozdanih koštica. Obogaćen eteričnim uljima koja ne samo da daju lepu mirisnu notu sapunima, nego deluju i antiseptički i antibakterijski. Eterično ulje kedra pogodno je za masnu kožu, kosu, perut i smanjuje svrab kože.

NANA

Sapun na bazi maslinovog, palminog, suncokretovog i ricinusovog ulja, kao i ulja grozdanih koštica, kozjeg mleka, shea i kakao putera. Obogaćen je mlevenom nanom, kukuruznim grizom za blagi piling i eteričnim uljima mente piperite i ruzmarina. Pogodan za masnu kožu.

NARANDŽA

Sapun na bazi maslinovog, palminog, suncokretovog, ricinusovog ulja, kao i ulja groždanih koštica, sa dodatkom kozjeg mleka, shea i kakao putera. Obogaćen je eteričnim uljima narandže, ličija i mente piperite. Ulje narandže vlaži i hrani kožu, stimulise krvotok, što ga čini izuzetnim sredstvom za negu suve i hrapave kože.

CIMET

Sapun na bazi maslinovog, palminog, suncokretovog, ricinusovog ulja, kozjeg mleka i mlevenog cimeta. Cimet je odličan izvor kalcijuma, bakra, gvožđa, mangana i cinka. Cimet podstiče cirkulaciju te je dobar u tretmanima protiv celulita. Odličan je antiseptik, umiruje upaljene delove kože i uništava gljivice. Pogodan za suvu kožu.

BRŠLJAN

Sapun na bazi maslinovog, palminog, suncokretovog, ricinusovog ulja, bademovog i ulja brsljena, kao i ulja groždanih koštica, sa dodatkom shea i kakao putera. Ulje bršljana bogato je esencijalnim masnim kiselinama, brzo se apsorbira kroz kožu, steže i poboljšava njenu elastičnost i stimuliše cirkulaciju. Pomaže u razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog tkiva, učvrščuje kožu i smanjuje efekat “pomorandžine kore”. Pogodan za sve tipove kože.

Nase sapune mozete kupiti u ovim prodajnim objektima:

  • “Flora” Đure Cvejića 18, Vršac
  • Apoteka “MILUPINO” Bulevar Zorana Đinđića 42, Niš
  • “MILBAHEM VD” Siti Pasaž lok. 43 Obrenovićeva bb, Niš
  • “HAIR CLINIC”, Ul Jugovićeva 41, lamela 1, lok 3, Niš
  • “Natura kutak”, Obilićev venac, Niš

Contact

  • Osme srpske brigade 38, Niš
  • 064 106 89 21
  • damjan@prirodnisapunigala.rs
  • http://www.prirodnisapunigala.rs/index.html