Healthy food for all je novootvorena prodavnica zdrave hrane na Vračarskom platou u Patrijarha Varnave 20 u kojoj možete u lepom i prijatnom ambijentu odabrati nešto od našeg širokog asortimana. U ponudi su makrobiotički i veganski proizvodi,paleta proizvoda od zeolita, proizvodi od stevie, organski sirupi, humus od semenki bundeve kao i veliki izbor soseva i organske zimnice. Sladokuscima “Healthy food for all” nudi dijetalne proizvode, proizvode bez glutena, organic džemove, proizvode na bazi meda.

Mi prodajemo najkvalitetnije prirodne proizvode uključujući i himalajsku so za različitu primenu. Osim ove specijalizovane ponude nudimo Vam i svežu rinfuznu robu .

Posebnu pažnju posvećujemo prirodnoj kozmetici, a u našem asortimanu možete pronaći prirodnu kozmetiku za lice i telo, maske, sapune, preparate, gde će Vas u odabiru posavetovati ljubazno osoblje.

DOĐITE NA VRAČARSKI PLATO, LJUBAZNO ĆEMO VAM POMOĆI DA PRONAĐETE ONO ŠTO VAM JE POTREBNO, A NAĆI ĆETE SASVIM SIGURNO JER JE OVO PRODAVNICA ZDRAVE HRANE ZA SVE.

[nggallery id=5]

Contact

  • Patrijarha Varnave 20, Beograd
  • 061 1329 720, 069 7974 79
  • biljana.pejovic.bp@gmail.com
  • https://www.facebook.com/pages/Healthy-Food-for-All/1465114860376265