Homeopatsko – holistički centar Homeocare nastao je u želji da se promoviše homeopatija i ostali holistički pristupi lečenju i kao savetovalište o zdravom načinu života, prevenciji bolesti i očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja metodama u skladu sa prirodom.

Homeopatija je nežan i veoma efikasan medicinski sistem koji koristi supstance iz prirode koje pre svega podstiču snage samog organizma da se isceljuje i vrati u ravnotežu. Homeopatski lek ne deluje samo na fizički nivo, već i na emotivni nivo, tako da svaka osoba koja je tretirana homeopatskim lekovima oseća poboljšanje opšteg psihofizičkog stanja i javlja se osećaj zadovoljstva i harmonije.

Homeopatija spada u holističke metode lečenja, tako da svaku osobu posmatra kao neodvojivu celinu mentalnog , emotivnog  i fizičkog nivoa postojanja. U homeopatiji se polazi od stava da je bolest u stvari posledica disharmonije životne ili vitalne sile i da zato treba tretirati bolesnu osobu u celosti.

Homeopatski tretman može veoma efikasno da se koristiti  kao samostalan ili kao dopunski metod lečenja gotovo svih akutnih i hroničnih stanja i bolesti.  Čak se pokazao kao mnogo efikasniji  u lečenju nekih patoloških stanja od svih drugih metoda lečenja.

Homeopatski lekovi nemaju štetne sporedne efekte tako da ih bezbedno mogu koristiti deca svih uzrasta, trudnice i dojilje.

Takođe posedujemo SCIO Kvantni biofeedback uređaj.  QXCI SCIO uređaj poseduje najveći medicinski softverski paket na svetu. To je pravo remek delo među biofeedack sistemima koje može da skenira vaše telo i otkrije sve izvore stresa i faktore koji remete vaše zdravlje.

SCIO uređaj skenira specifične vibracije individue i skicira jedinstvenu mapu energetskog toka u telu. Otkriva svaki disbalans ili blokadu u energetskom obrascu i nastoji da ispravi tu neravnotežu putem elektomagnetnih talasa.

Contact

  • Belville naselje objekat Iris, Beograd
  • 011/6304-361, 062/1760-708
  • info@svethomeopatije.rs
  • www.svethomeopatije.rs