Sapuni “Lady Emilly” su ručno pravljeni sapuni čiji su sastojci isključivo prirodni, kvalitetna hladnoceđena biljna ulja sa dodatkom čistih, prirodnih etarskih ulja i svežih ili suvih biljaka. To su prirodni sapuni za celo telo i za celu porodicu od 100% prirodnih i zdravih sastojaka koji povoljno deluju na kožu, čiji mirisi podižu raspoloženje i koji traju duže od klasičnih sapuna.

Svi naši sapuni zbog svojih sastojaka imaju kozmetička svojstva što znači da deluju veoma povoljno na kožu, čiste je, regenerišu i hidriraju, odstranjuju mrtve ćelije i sprečavaju ispucalost, koža je lepa, mekana i svilenkasta.

Legenda kaže da je rimski car Gaj Galerije Valerije Maksimijan, rođen kod mesta Gamzigrad nadomak grada Zaječara, za života obožavao da se kupa u termama. Seljani iz njegovog rodnog mesta su čuli da se on redovno kupa vodom posutom travama sa timočkih pašnjaka. Čuli su i da mu sluge redovno donose maslinovo ulje kojim je voleo da se maže pa su odlučili da ga iznenade. Napravili su sapun, u njega stavili malo svojih tajni, malo mirišljavog ulja, biljaka, obojili ga laticama svežeg nevena i poslali ga Galeriju. Car je toliko bio oduševljen da je naredio da seljane redovno snabdevaju maslinovim uljem kako bi mu pravili sapune u kojima je uživao do svoje smrti.

Od tada pa do dana današnjeg recept se prenosio sa kolena na koleno i mi vam pružamo mogućnost da uživate u kupanju poput cara Galerija.

Posedujemo sertifikat kojim se dokazuje da se radionica “Lady Emilly” zaista bavi ručnom proizvodnjom sapuna na tradicionalan način, tj. da se bavi starim zanatom pravljenja sapuna. Svi naši proizvodi, osim što su 100% prirodni i čisti, kompletno su ručno napravljeni i spakovani u, pored klasičnog kartonskog pakovanja, i u keramičko pakovanje koje može da bude i sjajan suvenir.

Uskoro ćemo predstaviti liniju organskih sapuna i organske kozmetike.

Contact

  • Vojnička 44, Zaječar
  • 065 4261122
  • ladyemilly@open.telekom.rs
  • http://www.emilly-shop.com/