Dragi novi prijatelji.

Melem Prirode je prodavnica koja se bavi prodajom preparata na bazi bilja, hladno ceđenih ulja i meda, za efikasno jačanje imuniteta u borbi protiv mnogih obolenja.

Pažljivo pratimo sve tokove alternativnih metoda lečenja i naučnih istraživanja, trudimo se da u našem asortimanu ponudimo najbolji mogući izbor kako u prevenciji tako i u lečenju.

Pored toga, opredeljeni smo za kvalitetnu biljnu kozmetiku koja je uspešna u tretiranju raznih kožnih problema, kao i za intezivnu anti-aging negu, takođe od organskih komponenti.

Trudimo se da svi naši kupci dobiju temeljne informacije i pomoć iz našeg domena stručnosti.

Iz ponude izdvajamo:

Ulje Gujina trava

Gujina trava sadrži supstancu silimarin, koji pomaže regenerisanje jetre. Silimarin blagotvorno deluje na jetru na nekoliko načina – povećava se sinteza proteina, deluje protivupalno, stimuliše aktivnost RNK polimeraze (na taj način se jetra ubrzano regeneriše). Deluje i kao antioksidant koji uklanja slobodne radikale i neutrališe razne štetne supstance u jetri, želucu i crevima.

Ulje Antivirus

Jača imunitet, reguliše metabolizam, dobra je zaštita od gripa i virusnih infekcija gornjeg dela respiratornog trakta, deluje antioksidativno iantiseptično, sadrži Tamiflu (prirodni oblik) i jedan je od najdelotvornijih oružja protiv virusa. Sadrži prirodne vitamine A; C; E; D, nezasićene masne kiseline omega 3,6,9, širi bronhije (pomaže izbacivanju sekreta), sadrži gama linolensku kiselinu (GLA) koja pomaže pri groznici i bolovima u mišićima, minerale: cink, selen i ostale koji će sprečiti i ublažiti dejstvo gripa.

Natura Vita ulje

Biljni citostatici zaustavljaju širenje patogenih bakterija, koriste se kod benignih i malignih tumora, leukemije, multiple skleroze, oboljenja jetre i bubrega.

Ulje za psorijazu

Preporuka: Kombinacija hladno ceđenih ulja za spoljašnju i unutrašnju primenu.

Ulje za prostatu

Sastav: Hladno ceđena ulja i uljni ekstrati lekovitih biljaka: ulje žutog noćurka, ulje crnog kima, ulje bundeve, ulje suncokreta, ulje kikirikija, ulje oraha, ulje lana, ulje koprive, ulje kantariona, ulje petrovca.

Vaš,
Melem Prirode Novi Sad

Contact

  • Novosadskog sajma 3, Novi Sad
  • 021 6621995
  • melempirode@gmail.com
  • http://www.facebook.com/melemprirode.ns