U vreme kad stari zanati u Srbiji polako umiru sa starim majstorima i kalfama, mi čuvamo od zaborava recepte naših baka i prabaka.

Sapun je u našoj porodici počeo da se proizvodi pre nekoliko generacija.

Baš po tim receptima naša mala radionica proizvodi potpuno prirodne sapune u koje dodajemo prirodne mirise – etarska ulja aromatičnih biljaka (bosiljka, lavande, mente, ruzmarina..), sušeno miomirisno bilje i prirodne boj(med, cimet, spanać, čokolada, bundeva….).

Etarska ulja se od davnina koriste u medicinske i kozmetičke svrhe. Koristili su ih Egipćani, Indijci, Grci i Rimljani. Danas su sve više promovisana i korišćena kroz aromaterapiju. Aromaterapija podrazumeva bezbednu upotrebu etarskih ulja, koja deluju snažno, preventivno i blagotvorno na zdravlje čoveka. Aromaterapija je slojevito umeće lečenja koja koristi etarska ulja aromatičnih biljaka i drveća kako bi čuvalo zdravlje tela i smirenosti uma.

Sa svakim korišćenjem naših sapuna i krema dobijate malu dozu aromaterapije, jedno putovanje u carstvo prirodnih mirisa, koje nas podseca na neraskidivi spoj čoveka i prirode. Želimo dobro i sebi i svakom od vas. Želimo da budemo vaši ambasadori zdravlja.

Vredne ruke u našoj radionici sa velikom ljubavlju pripremaju sapune za svaki tip kože. Među najpopularnijim sapunima su sapun sa kozijim mlekom, medom i etarskim uljem lavande za osetljivu kožu i sapun za mešovitu kožu krastavac, jogurt, zelena glina sa etarskim uljima mente, lavande i čajnog drveta.

Pored sapuna, Mia Mia kozmetika u svom asortimanu ima 100% prirodnu kozmetiku bez konzervansa, bez veštačkih boja i mirisa.

Između ostalog tu se nalaze: balzam za usne, prirodni dezodoransi, shea buter krema, ulje za nokte, nevenova krema, krema za bebe, anticelulit krema, bug off preparat za zaštitu od ujeda insekata, ali i za saniranje samih ujeda, sportska krema (za sportske povrede, reumatizam, bolove u mišićima…).

Naše proizvode smo do sada predstavili na izložbama u Novom Sadu, Beogradu (Ulica otvorenog srca, Mikser market), Ulmu (Dunav fest-Nemačka), Baru (Sajam rukotvorina, Crna Gora), Podgorici (Sajam suvenira, Crna Gora), Somboru, Paliću, Novom Bečeju i drugim gradovima.

Deo proizvoda predstavili smo na našoj Facebook stranici a za dodatne informacije dostupni smo na broju telefona 062 844 2 889

Contact

  • Bečej
  • 062 8442889
  • miomira.masic.ostojic@gmail.com
  • https://www.facebook.com/miamiacosmetics