Rekonekcija® je po mnogo čemu jedinstvena metoda. Pre svega, holistička je metoda, jer tretira čoveka kao celinu i deluje na sve nivoe: fizički, mentalni, emotivni i duhovni. Deluje tako što uspostavlja ravnotežu gde god je ona narušena, na bilo kojem od ovih nivoa i na taj način dovodi do istinskog isceljenja. Istinsko isceljenje nije uklanjanje simptoma, nego upravo uklanjanje neravnoteže koja je uvek uzrok raznih poremećaja u zdravlju.

U toku rada sa rekonektivnim frekvencijama praktičar je samo katalizator, on pomaže da se uspostavi harmonija između klijenta i univerzuma, a rezultat nastaje spajanjem tri energetska polja: klijenta, praktičara i polja rekonektivnih frekvencija.

Rekonekcija® je jedinstvena metoda po tome što ona donosi osećaj unutrašnjeg mira i spokoja. Posle dodira sa rekonektivnim frekvencijama , više nikada nećemo biti isti, ta energija počinje da cveta u osobi. Menja nas iskustvo da smo dotakli nešto za šta ranije nismo znali da postoji. Rekonekcija® neguje dušu i daje mogućnost promene, zapravo pokreće promene u celom čoveku, podsećajući ga na prirodno stanje spokoja, mira i radosti i podstiče ga da menja svoj život.

Isceljenja se odigravaju iznutra i često nisu prepoznata odmah, nego nešto kasnije. U kojoj meri će se isceljenja desiti zavisi od sposobnosti klijenta da otvori svoj život rekonektivnim frekvencijama.

Kao praktičari Rekonekcije ® uživamo u svakoj seansi sa klijentima, jer je to prilika da dotaknemo nečiji život ovom energijom , da pomognemo klijentu da se oslobodi patnje i sa radošću dočekamo da kažu: „osećam lakoću“, „pun sam energije“ „lagana sam sama sebi“ , „miram sam, sad sam svoj“, „rasterećena sam“, „osećam mir i sreću u sebi“….

Goran Živadinović

Goran Živadinović

Ljiljana Tišma

Ljiljana Tišma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niš,                                                 Beograd,

zivadinovic.goran@gmail.com  ljiljana.tissma@gmail.com

062 817 3185                                 063 860 3213

Contact

  • Beograd, Niš
  • 063 860 3213, 062 817 3185
  • ljiljana.tissma@gmail.com i zivadinovic.goran@gmail.com
  • www.isceljenje.rs