Rekonektivno isceljivanje je moćan, potpuno nov oblik isceljivanja, vođen sopstvenom inteligencijom. Ponovo vas povezuje sa punoćom vašeg bića i sa onim šta vi stvarno jeste. Univerzum zna i razume način isceljivanja koji je upravo vama potreban, i kao takvo, isceljivanje je za svaku osobu drugačije.

Praktičar Rekonektivnog isceljivanja je kanal koji otvara komunikaciju klijenta sa koherentnim spektrom frekvencija svetlosti, informacije i energije, spektrom koji je deo univerzalne inteligencije kao što smo i mi, naša struktura, naš genetski kod – naša DNK koja upravlja našim ćelijama, koje vrše svoju organizaciju, komunikaciju i rade bez naše svesnosti o tome.

Vaša uloga u procesu isceljivanja je jedino leći na sto, zatvoriti oči, opustiti se i biti znatiželjan u kojem obliku će spektar rekonektivnih frekvencija doneti isceljenje koje vam je potrebno – namenjeno vama.

Sesije Rekonektivnog isceljivanja su jako prijatne i opuštajuće. Dovode osobu u stanje relaksacije. Nakon sesija gotovo svi klijenti prijavljuju da osećaju izuzetan mir kakav odavno nisu doživeli. Isceljivanja se mogu raditi svima, potpuno zdravim i vitalnim osobama, nisu namenjena isključivo osobama koje imaju neko nepoželjno stanje. Mogu se raditi svim živim bićima.

Istraživanjima je utvrđeno da je najbolje uraditi tri sesije vezano, posebno ako se osoba prvi put susreće sa Rekonektivnim isceljivanjem. Idealno je da budu dan za danom, a najdalje da sve tri sesije stanu u devet dana.

U svojoj dosadašnjoj praksi imam više desetina klijenata kojima sam radio isceljivanja. Tu su osobe svih starosnih doba, od bebice stare oko četiri meseca do čoveka starog devedeset jednu godinu. Među svim isceljenjima jedna osoba je primila isceljenje nekog oblika tumora. Zahvalan sam Univerzumu na ovakvom daru. Uzvišen je osećaj biti jedan činilac ove božanske jednačine.

Jedna moja klijentkinja je bila voljna da javno podeli sopstveno iskustvo Rekonektivnog isceljivanja. Neizmerno sam zahvalan na ovom divnom gestu.

Sledi njeno iskustvo.

“Pre par godina sam čitala knjigu Erika Perla koja me je oduševila. Slučajno sam saznala da u mom gradu živi praktičar Rekonektivnog  isceljivanja, Vladimir Penić. Kada se ukazala potreba potražila sam njegovu pomoć.

Naime, letos sam imala u porodici velika opterećenja koja nisam mogla da podnesem i za posledicu imala sam dva dana veoma intenzivne bolove u stomaku. Bol se prostirao od dijafragme do dna stomaka. Kontaktirala sam Vladimira u vezi zakazivanja seanse. Seansa je urađena uveče. Sutradan, kada sam ustala nisam imala nikakve bolove, a ni kasnije se nisu ponovili, što mogu pripisati jedino seansi Rekonektivnog isceljivanja.

Moja opterećenja, izmedju ostalog, bila su zbog moje majke koja je sa 83 godine operisana zbog preloma butne kosti. Njoj je Vladimir uradio tri seanse u toku tri dana, na daljinu jer je bila u bolnici. Kada se probudila posle operacije, na zaprepašćenje medicinskog osoblja, nije imala nesvesticu što bi bilo uobičajeno i neočekivano se brzo oporavila.

Nakon samo dva meseca pomaže se štapom, povremeno i bez štapa hoda. Ide sama do prodavnice po namirnice i sposobna je da sama brine o sebi. Primetila sam, takođe, da više nije depresivna, sada je u nekom stanju radosti, kako bih to nazvala.

Zahvalna sam Rekonektivnom isceljivanju.

Napomenula bih da čovek treba biti potpuno otvoren za ovaj novi vid isceljivanja, jer u protivnom može samog sebe da blokira i ne dozvoli sebi da primi dar isceljenja.”

Profesorka matematike iz Niša

Dobro došli!

 

Contact

  • Niš
  • 063 475 637
  • rekonekcijanis@gmail.com