Ako imate teškoća sa astmom, bronhijama, čestim infekcijama, bolovima u zglobovima, nervozom i lošim raspoloženjem, a uz to negujete telo i lice, studio za poboljšanje fizičkog stanja i raspoloženja – slana soba “Sobis” je pravo mesto da otkrijete blagotvorno dejstvo soli. U slanoj sobi su kontrolisani uslovi: temperatura 190-240 C i relativna vlažnost 40-60% čime se obezbeđuje hipoalergijska i aseptična sredina.

Deca u slanoj sobi provode vreme aktivno uz igračke i vesele dečije pesmice. Oni se igraju i zabavljaju ne shvatajući da su na terapiji. Za decu do 12 godina je obavezna pratnja odrasle osobe i za njih se boravak ne naplaćuje. Već posle prve terapije deca lakše dišu i bolje spavaju.

Halotretmani pozitivno deluju na zdravlje, lepotu i relaksaciju. Za korisnike slane sobe SoBiS je omogućio besplatan prvi pregled i konsultaciju doktora subotom od 15h uz prethodno zakazivanje. Kod nas možete pobeći od svakodnevnog stresa i opustiti se uz prirodne tretmane solima, a za Vašu potpunu relaksaciju nudimo Vam i usluge parcijalne masaže i masaže celog tela kao i kozmetičke tretmane lica i tretman hijaluronom.

U terapiji masaže tela i lica koriste se prirodni preparati bez konzervansa, kreme sa žalfijom i kamilicom, mentom i kamforom za terapeutsku i sportsku masažu, krema sa algama, od ruzmarina i eukaliptusa. Svi ovi preparati imaju izuzetno antioksidantno delovanje.

DOBRODOŠLI U SLANU SOBU “SoBiS”.

OPUSTITE SE U ZDRAVOJ I PRIJATNOJ ATMOSFERI.

[nggallery id=4]

Contact

  • Dr Dragoslava Popovića 11/a lokal 3, Beograd
  • 069 1213 456, 011 3240 434, 065 3240 434
  • sobisstudio@yahoo.com
  • https://www.facebook.com/sobisstudio