Osetite lakoću stvaranja, razvijajajući svoje talente uz pomoć profesionalca. U autentičnom ambijentu starog Beograda na Kosančićevom vencu, pružiće vam mogućnost da se usavršavate i uživate u isto vreme.

CRTANJE I SLIKANJE ZA SVE UZRASTE

UPIS U TOKU!

Studio Ivane Dragojević crtanja i slikanja namenjen je svima.

Kurs crtanja će upoznati polaznike sa ključnim elementima praktičnog i tehničkog crtanja. Na ovom kursu polaznik će moći da stekne osnove crtačkih veština, upozna se sa bazičnim smernicama crtačkih tehnika i mogućnosti, kao i iluzijom volumena i prostora kroz korišćenje perspektive, linija i vrednosti arabeske. Možete očekivati da ćete razviti osnove crtačkih veština i mogućnost percepcije. Upoznaćete se sa pravilima istorijskog crteža, modernim konceptom i umetničkim potencijalom.

Nastava traje 2 sata, dva puta nedeljno. Materijal za rad je obezbeđen i uračunat je u cenu, časovi se održavaju u STUDIJU.

Slikanje se radi temperama na tripleks papiru velikog formata A. Motiv je mrtva priroda i portreti u boji i crno-beloj tehnici. Program je usmeren na sticanje znanja iz oblasti likovne umetnosti kroz upoznavanje i savladavanje crtačkih i likovnih veština, koje omugućavaju polaznicima da svoju sklonost iskažu likovnim izražavanjem, osećajem za kompoziciju i osećajem za gest. Ovo je idealan način da slobodno vreme provedete uživajuci u crtanju i slikanju.

Program je prilagođen svakom polazniku ponaosob!

Cena, za mesec dana, iznosi 4.000 dinara sa obezbeđenim materijalom za rad.

Contact

  • Srebrnička 3, Beograd
  • Your Phone
  • ivv.drag@gmail.com
  • http://www.facebook.com/studioivanedragojevic