April 18, 2018 in Uncategorized

Donirajte kosu bolesnoj deci

Dragi kreativci, u novom postu predstavićemo vam jedan od načina kako možete napraviti sebi novu frizuru. Ono što vam je potrebno za ovaj poduhvat jeste malo dobre volje i humanosti, a to verujemo, da ima svako od nas i nekoliko centimetara kose, tačnije 15.

Naime, radi se o misiji pod nazivom Kilometar kose. Akcija je humanitarnog karaktera, a cilj je obezbediti kosu za perike koje će biti donirane deci oboleloj od raka. Ovoj akciji priključili su se frizerski saloni širom Srbije. Na facebook strani Kilometar kose svakoga dana objavljuju se fotografije ljudi koji su svojim novim frizurama podržali ovu akciju.

Ono što je potrebno jeste da imate dugu i zdravu kosu i da ste voljni da je skratite najmanje 15cm. Najpoželjnije je donirati prirodnu kosu, takodje je važno da kosa nije seda, blajhana i da je blago bojena, jer u suprotnom nećete biti pogodan donator. Perike se prave za decu obolelu od raka i ideja je da im se naprave frizure koje su imali pre nego što su ostali bez kose. Za više informacija Kreativna truba vam savetuje da posetite stranicu Kilometar kose, gde imate više informacijama o samim uslovima doniranja i pravljenja perika, spisak gradova u kojima možete pronaći salone koji su se priključili akciji, a i administratori stranice će vam rado izaći u susret ukoliko imate neko pitanje.

Kreativna truba je putem društvenih mreža saznala za ovu akciju. Ideja je bila da najpre skratimo kosu, ali kako nismo u mogućnosti da doniramo kosu, imali smo potrebu bar da informaciju proširimo dalje.

Donirajte kosu i veliki pozdrav od Kreativne trube (((((((( ;
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree