April 17, 2018 in Uncategorized

Feng shui greške za lošu energiju u kući

Ovo su najveće Feng Shui greške koje možete napraviti, a pročitajte i odgovore kako ih riješiti. Sve ovo nije nikakva posebna ezoterija, ako malo razmislite, skroz je logično – i lako se može riješiti!

1. Imate naviku držati sprave za vježbanje ili rad u spavaćoj sobi

Spavaća soba bi trebala dočarati zonu opuštanja i intime, a ne energiju rada i teškog vježbanja. Pohranjivanje sobnog bicikla ili kompjutera u spavaonicu, čak i TV-a, ubrzo će pokazati svoj učinak u vidu težeg postizanja relaksacije i uništenja mira i intimne atmosfere. Premjestite sve sprave iz vaše spavaće sobe te radite, gledajte TV i vježbajte negdje drugdje.

2. Dozvoljavate da se nakuplja nered

Stare novine, časopisi, razbacane knjige, prljavo rublje ili hrpe igračaka mogu vas itekako sputavati i fizički i emocionalno. Pospremite svoj dom, barem jednom tjedno da biste se osjećali oslobođeno, zdravo i poletno.

3. Imate prepunjene, nabacane ormare

Ugradbeni ormari, kao i cijela soba pretvorena u ormar koliko god bili praktični i lijepi imaju svoje kapacitete. Ne pretrpavajte ih, jer biste sami sebe mogli udaljiti od osoba koje bi vam mogle pomoći i koje su vam naklonjene. Ukoliko niste nešto nosili nekoliko sezona, riješite se tih stvari ili ih poklonite potrebitima. Ispraznite i bacite tj poklonite barem trećinu, da biste napravili mjesta za nešto novo u svom životu. Sržite sve uredno složeno i sortirano.

4. Imate prazne zidove koji djeluju beživotno

Prazni zidovi otežavaju prepuštanje užitku i zadovoljstvu. Uzmite si dovoljno vremena da ispunite svoj dom umjetničkim djelima koja vas inspiriraju, nadahnjuju a možda ste i sami dovoljno kreativni. U slučaju da niste sigurni ili nemate dovoljno novaca, poslužite se lijepim posterima, plakatima ili tapetama zanimljivog uzorka.

5. Ostavljate poklopac wc školjke otvorenim

Žene već godinama glasno ili tiho mrmljaju o ovom problemu. I to s dobrim razlogom. Wc je slivnik koji doslovce može isprati blagostanje iz vašeg života. Usvojite naviku da je poklopac od wc daske poklopljen kada školjka nije u upotrebi. Zatvarajte i vrata od kupatila.

Više na sajtu Atma
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree