April 18, 2018 in Uncategorized

Hibiskus za ženstvenost i seksualnost

baner_cvet_zsCvetna esencija hibiskusa namenjena je prvenstveno ženama. Ova esencija pomaže da se probudi seksualnost i toplina, da se integriše telesna i emocionalna strast. Esenciju hibiskusa bi trebalo prepisivati kada žena ne može da se poveže sa svojom seksualnošću, kad zbog različitih unutrašnjih ili spoljašnjih faktora dođe do nedostatka topline i vitalnosti povezanih sa sopstvenom seksualnošću (godine, menopouza, stres, umor, neprijatna iskustva od ranije u vezi sa seksualnošću kao što su razne vrste iskorišćavanja ili zlostavljanja).

Mnoge žene su tokom života na neki način bile povređene na polju seksualnosti – što neadekvatnim stupanjem u seksualne odnose, što lošim iskustvom u vezi, braku, te im ovaj prirodni i osnovni ljudski poriv postaje stran i imaju odbojnost prema intimnosti. Cvetna esencija hibiskusa pomaže da se jednom raskinuta veza između emocija i tela ponovo uspostavi. Ova esencija otklanja disbalanse nastale blokiranjem seksualne energije, vraća ženstvenost, samopouzdanje i veru u ljubav i emotivnu i fizičku. Ova esencija je idealna i za žene koje su zbog modernog stila života izgubile svoju autentičnu harizmu, pokušavajući da budu nešto što u biti nisu. Udaljavajući se od svoje suštine one su se udaljile i od svoje seksualnosti. Reklame koje propagiraju određeni izgled, garderoba koja nije svima primerena, seksualnost koja postaje oružje kojim se dolazi do pozicije, fizički umor – sve su to faktori koji u ženi “ubijaju” želju za intimnošću, te je ovo sjajna esencija izbora za ovakve tegobe.

Ova esencija je dobra i za muškarce kod kojih je potrebno razviti jaču vezu sa ženskom energijnom i pozitivnim stavom u vezi sa seksualnošću. Hibiskus pomaže da toplina struji čitavim telom a na taj način uspostavlja i seksualni balans. Hibiskus kod osoba oba pola razvija i kreativne vizualizacije i stimuliše maštu.

Merima Aranitović
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree