April 17, 2018 in Uncategorized

Kupina vam otkriva još jedno svoje lice

Kako izgledaju osobe kojima je potrebna cvetna esencija kupine?

Osobe kojima se prepisuje cvetna esencija kupine imaju veoma upečatljive crte lica.One gledaju pravo u vas kad govore i ne okolišaju. Prave pauze u govoru, traže prave reči da izraze misli. Stalno traže istinu. Ove osobe su,  u pozitivnom stanju, dobri prijatelji, ekološki svesni, vole čistoću oko sebe, pa su skloni detoksikaciji.

Cvetna esencija kupine pomaže da se izborimo za ono što nam je važno, daje nam snagu i pomaže da se pokrene energija koja nas koči i drži je u stanju letargije. Veoma je korisna kada, recimo, planiramo nešto ili kad treba da realizujemo neki projekat. Daje snagu da se ideja konkretizuje.

Kupina se prepisuje i emocionalno nezrelim osobama koje veoma često umeju da budu neljubazne u komunikaciji.  One su nesposobne da  konkretizuju ciljeve i da ideje  sprovedu u delo. Ne mogu da održe svoju volju. Imaju mnogo  vizija i želja ali nemaju snagu da ih realizuju.

Ovu esenciju prepisujemo onima koji imaju izraženu mentalnu energiju ali su fizički slabe. Zato su cinični ili negativno raspoloženi, kako se u narodu kaže – zakeraju. Skloni su tračevima, uvredljivim šalama na račun drugih.  Njima nedostaje energija da se pokrenu, pa šire negativnu energiju i često nisu dobro društvo. U blažem obliku, oni jednostavno deluju kao neko kome nedostaje životna radost i snaga. Ovo je esencija i za frustrirane osobe, one kojima su misli zbrkane, energija blokirana.

Kažu da kupina pomaže da očistimo blato sa naših mentalnih prozora. Osobe koje se osećaju zbunjeno, nejasno, besciljno treba da uzimaju ovu esenciju. Ona osvežava um i telo, i pomaže osobi da nađe svežu klicu u svojoj mentalnoj bašti.

Merima Aranitović
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree