April 18, 2018 in Uncategorized

Napravite viseći ram za petnaest minuta!

kreativna_trubaViseći ram za fotografije je odličan poklon za rođendan, godišnjicu, ili jednostavno ako želite  da obradujete nekoga. Možemo samo da vam kažemo da se poklon pravi brzo, da je jednostavan, i da je ovo zapravo ideja Kreativne trube, pa se nadamo da će vam se dopasti 😉

 

 

 

Za ovaj kreativni poduhvat potreban vam je samo ofinger, nekoliko fotografija, spajalice (ako imate spajalice u boji, onda još bolje), prazan album za fotografije dimenzija 9×13, i to mu dođe to 🙂

img_9592

Uzmete ofinger, ja sam uzela ovaj u boji, lepše mi izgleda, ali ako imate neki drugi kod kuće, možete i njega, bitno je samo da ofinger ima tri strane, kako bi se na donjoj prikačile fotografije.

Dalje, iscepajte stranice iz albuma – ja nisam sada imala bolji album sa jačim stranicama, ali savetujem da taj kupite. Iscepate onoliko koliko želite fotografija da ima viseći ram…ja ih najčešće podelim u tri reda, vi možete i manje.

Krenete od početka, pa spajalicom izbušite stranicu iz albuma i to na vrhu, i onda je zakačite za donju stranu ofingera, isto to uradite sa ostalim stranicama (zavisi koliko redova imate).

img_9596

Onda na te prve stranice, nadovežete isto spajalicama druge stranice iz albuma (možete da ih ređate vertikalno ili horizontalno, na vama je da odlučite).

Moram da napomenem, da one prve stranice koje su spojene sa ofingerom, morate dodatno da pričvrstite takođe spajalicom, kako ne bi previše landarale ( to uradite tako što spajalicu pričvrstite drugom spajalicom – vidite na fotografiji).

Kada je sve gotovo, možete ubaciti vaše fotografije…ukoliko srednji red stranica iz albuma previše landara, onda i njega možete spajalicama spojiti sa stranicama sa leve i desne strane, kako god želite.

cats

Pozdrav, Kreativna truba

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree