April 18, 2018 in Uncategorized

Šta je rekonektivno isceljivanje?

Rekonektivno isceljivanje je moćan, potpuno nov oblik isceljivanja, vođen sopstvenom inteligencijom. Ponovo vas povezuje sa punoćom vašeg bića i sa onim šta vi stvarno jeste. Univerzum zna i razume način isceljivanja koji je upravo vama potreban, i kao takvo, isceljivanje je za svaku osobu drugačije.

Međutim, važno je razumeti da je sesija Rekonektivnog isceljivanja samo početak – energija otvara vaše biće da se isceli na svim nivoima i nastavlja da radi sa vama dugo nakon završetka sesije.

Rekonektivno isceljivanje je povratak u optimalno stanje ravnoteže. U pitanju je rezultat interakcije čitavog spektra rekonektivnih frekvencija koji se sastoji od energije, svetlosti i informacije.

Njegov prvi, osnovni element je energija. Energija je sve ono od čega se organski sastojimo, naša suština i naše fizičko telo.

Svetlost je rezonanca i komunikacija unutar tih frekvencija između kosmosa i nas.

Informacija dolazi kroz samu interakciju sa energijom i svetlošću.

Rekonektivno isceljivanje potpuno nadmašuje tradicionalne energetske tehnike jer napušta koncept i pristup samoj tehnici. To nije ni terapija ni tretman, jer se ne fokusira na simptome. U pitanju je nešto mnogo, mnogo više. Rekonektivno isceljivanje ne dijagnostikuje – mi samo imamo interakciju sa rekonektivnim frekvencijama što donosi isceljenja koja često nastupaju trenutno i traju celog života.

U čemu se Rekonektivno isceljivanje razlikuje od drugih oblika isceljivanja?

[su_quote]Dr. Eric Pearl objašnjava: “Rekonektivno isceljivanje je novi nivo isceljivanja. To je očigledno tako sveobuhvatan, tako širok spektar svetlosti i informacije, da jednom kada počnete da komunicirate sa tim novim isceljujućim frekvencijama, automatski se povezujete sa svim energetskim frekvencijama koje smo ikada poznavali sve do danas… jer to je više od energije, uključuje energiju, a zatim se širi izvan nje u svetlost i informaciju. Naučnici su skloni reći da prvi put na našoj planeti imamo pristup ovom nivou iscjeljivanja.”[/su_quote]

Ono što trebamo učiniti je ući u komunikaciju, pristupiti tom spektru koji će nas podsetiti na našu izvornu frekvenciju koju smo izgubili.

Nudi nam se način da se opet vratimo u stanje ravnoteže na svim našim nivoima od metafizičkog – spiritualnog, mentalnog, emocionalnog do fizičkog.

Ti naši nivoi su međjusobno povezani i njihova dobra povezanost je temelj balansa i dobrog zdravlja. Čim nastane zastoj u komunikaciji, on se manifestuje na nekom od nivoa na način da imamo određene emocionalne, mentalne i fizičke simptome i pojave koje tada nazivamo lošim zdravljem, bolešću i slično.

Naučna istraživanja ukazuju na to da frekvencije čak mogu dovesti do poboljšanja – restrukturiranja naše DNK, mišića, tkiva i skeletnog sistema, dok istovremeno balansiraju naša mentalna i emocionalna stanja. Iskustvom je uočeno da praktičari i ljudi koji su bili na ličnoj Rekonekciji ili na isceljivanju izgledaju podmlađeno.

Praktičar Rekonektivnog isceljivanja je kanal koji otvara komunikaciju klijenta sa koherentnim spektrom frekvencija svetlosti, informacije i energije, spektrom koji je deo univerzalne inteligencije kao što smo i mi, naša struktura, naš genetski kod – naša DNK koja upravlja našim ćelijama, koje vrše svoju organizaciju, komunikaciju i rade bez naše svesnosti o tome.

Vaša uloga u procesu isceljivanja je jedino leći na sto, zatvoriti oči, opustiti se i biti znatiželjan u kojem obliku će spektar rekonektivnih frekvencija doneti isceljenje koje vam je potrebno – namenjeno vama.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree