April 17, 2018 in Uncategorized

Stanje u kampovima u Srbiji

U skladu sa novonastalom situacijom koja je prouzrokovana poplavama u Srbiji, KAS je izvršio proveru smeštajnih kapaciteta i aktuelnog statusa u kampovima u Srbiji.

Većina kampova je operativna i spremna za ovu sezonu, a nekoliko kampova je već imalo izvestan broj gostiju od početka maja meseca.

Izdvajamo samo one koji u ovom trenutku nisu potpuno u funkciji ili iz drugih razloga nisu spremni za neometani prijem gostiju:

  1. Kamping odmorište Štrand, Bogojevo – Odlukom upravnog odbora kamp će biti izdat pod zakup trećem licu, ali će biti operativan ove sezone; Kontakt osoba: Atila Rupa
  2. Kamp Ovčar banja – Trenutno je otežan pristup vozilima (zbog nabujale reke), te je pristup omogućen preko visećeg mosta (vozila se mogu ostaviti 200m ispred kampa);
  3. Kamping odmorište Žuta stena, Arilje – Kamp se čisti i sređuje zbog nanosa koje je napravio Rzav, te će biti u funkciji u narednih 10 dana, očekuje se i najavljena grupa iz Belgije.

Zaključak je da su kampovi u Srbiji u potpunosti operativni (izuzev gore navedenih) uprkos velikim poplavama u blizini velikih vodenih slivova.

Nadamo se da ova prirodna nepogoda i proces saniranja posledica neće negativno uticati na kamping sezonu u Srbiji, pogotovo uzimajući u obzir da su mnoge grupe iz Holandije, Belgije i Nemačke već na putu ka Balkanu i nije registrovan nijedan otkaz smeštaja.

Kamping asocijacija Srbije
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree