April 17, 2018 in Uncategorized

Mirisno-ukusan bazar na Mikseru

Građanska inicijativa „Baštalište“ i njeni osnivači „Beogradski festival cveća“ i „Ama– Centar za negu čoveka i prirode“ predstaviće svoje aktivnosti i mirisno-ukusne proizvode u okviru ovogodišnjeg Mikser bazara od 06. do 08.juna.

Umesto nedeljne kupovine, prošetajte Savamalom kojom će se širiti arome bosiljka, lavande, ruzmarina, ali i domaćeg ajvara, rakije, zeleniša, prirodne kozmetike. Tih dana budimo solidarni sa  WWOOF organskim domaćinima širom Srbije i podržimo njihov opstanak na selu. To je prilika da se raspitate i o tome kako da aktivno provedete svoj odmor volontirajući na nekoj organskoj farmi tj. WWOOFujući.

Svratite i u naš zeleni office po besplatan savet o uzgoju balkonskog cveća, bilja, ali i povrća. Saznajte šta su to „baštenske zajednice“ i kako da sa prijateljima osnujete svoju. Podržite postojeće svojim potpisom. Beogradski festival cveća stoji vam na raspolaganju za ozelenjavanje vašeg komšiluka.

Građanska inicijativa „Baštalište“ zagovara koncept gradskih baštenskih zajednica i njihovo sistematsko uključivanje u lokalne urbanističke planove i politike u Srbiji sa ciljem da se gradovi razvijaju „po meri čoveka i prirode“ i da snagom solidarnosti skratimo put „od njive do trpeze“.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree