April 16, 2018 in Uncategorized

BG: Prikupljanje pomoći za pse i mačke

FILE - In a May 17, 2013, file picture, a street dog sits in a cardboard box, in Bucharest, Romania. The stray dog population of the Romanian capital is around 64 thousand according to city hall sources. The Matei Bals hospital for infectious diseases says it has treated 9,760 people for dogs bites this year, of which a quarter were children. It was the death of the 4-year-old boy that sparked a new debate over killing strays. (AP Photo/Vadim Ghirda, File)

U nedelju, 9.marta, u periodu od 10 do 16 časova, na Beogradskom sajmu, u okviru izložbe pasa i mačaka biće održana humanitarna akcija prikupljanja pomoći za pse i mačke Prihvatilišta Draževac.

Vesna Grublješić Prokopljević, koja vodi pomenuto prihvatilište rekla je za portal Životinje.rs da trenutno brine o 120 pasa i preko 30 mačaka, pa joj je svaka vrsta pomoći preko potrebna.

Zbog toga u nedelju ponesite i donirajte činije, prostirke, ćebad, igračke, povodnike, sredstva za higijenu i zaštitu od parazita, hranu, sve što mislite da bi bilo od koristi za životinje Prihvatilišta u Draževcu.

Za one koji su u mogućnosti da novčano pomognu rad prihvatilišta biće istaknuta kutija u koju možete priložiti onoliko koliko ste u prilici da odvojite. Novac će biti uplaćen na račun veterinara koji brine o Vesninim mališanima.

Za svakog ko donira nešto za pse i mace iz Draževca obezbeđena je simbolična nagrada, u vidu privezaka, magneta i podmetača.

Izvor: B92
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree