April 18, 2018 in Uncategorized

NAPRAVITE UNIKATNE POKLONE: Ideju na papir, dugmiće u ruke!

kreativna_trubaDragi naši kreativci,

Tragajući za novogodišnjim tutorijalima, kako na internetu, tako i u razgovoru sa ljudima iz moje okoline,  naiđoh na čuveni „ button art “ iliti „umetnost za koju su vam potrebni samo dugmići“ 🙂

„Button art“ sam nedavno videla gostujući kod sestre Dragane, koja je sa ćerkom napravila drvo od dugmića (njihov kreativni poduhvat videćete na fotografiji DOLE)..rad me je oduševio i rešila da i sama probam.

 

img_20141213_214713

Sa dugmićima možete napraviti svašta, ali ja sam se odlučila da to bude nacrtana slika na koju sam zalepila raznobojne dugmiće.

Ono što vam je potrebno za ovaj kreativni poduhvat jesu dugmići, boje za slikanje, bojice, šljokice, perlice, šta god vam treba da dodatno ukrasite sliku.

Uz pomoć Katarine (inače, naše kreativne gošće, koja je sa nama podelila tutorijal kako dekupaž tehnikom ukrasiti lampu) koja mi je nacrtala drvo, ja sam krenula da na granama lepim dugmiće, koje sam kupila u pozamanteriji.

Vi možete takođe naslikati sliku i deo ukrasiti dugmićima, možete nacrtati recimo drvo i celo ga izlepiti dugmićima, možete uraditi uz pomoć dugmića reprodukciju neke poznate slike, portreta…

Evo nekih ideja, a nadamo se da će vas naš rad motivisati da i vi napravite unikatan poklon 🙂

Kreativni pozdrav od Kandele 😉
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree