April 18, 2018 in Uncategorized

Zdrava hrana u Tegli

Šta je Tegla’s? Kakva je ovo novotarija? Da bismo razumeli, moraćemo da raščlanimo – sloj po sloj.

1.sloj – Cream dressing – Osnova, sastojak koji sve spaja, ono što čini da salata postane celina.

Svaki dan isto – pecivo, burek, pica, burek, kroasani, sendviči, dokle više, burek, šta bih mogao danas, pica, ništa mi se ne jede, žu-žu, pa ovo goji. Ideja, hoćemo nešto drugačije. Hoćemo da se hranimo zdravo. Mladost i entuzijazam. Salate u tegli.

2.sloj –Čeri paradajz – Osveženje, rajsko povrće

U redu, odlučeno je -bez puno razmišljanja.Otvaramo novo mesto u gradu. Tegla’s će se zvati. I biće pravo osveženje za Srbiju kojoj je Holesterol srednje ime.

3.sloj – Piletina –Meso – čvrsta stvar. Oslonac u salati.

Narodnog fronta 25, Novi Sad. Svakog dana. Kućna dostava na 069/1-TEGLAS ili 069/1-843-527. Čitava ponuda na www.teglas.rs.  Fejsbuk strana – teglasns. 13 različitih tegli u ponudi. Uživancija.

4.sloj – Slanina – bogatstvo ukusa.

Vladimir Elesin, vlasnik Tegla’s, kaže: „Politika naše kuće je da sve namirnice moraju biti proverene i sveže te da im se zna poreklo. Sve umake pravimo mi sami i tu se trudimo da koristimo sveže začine jer su oni neuporedivo bolji/zdraviji od sušenih začina. Takođe, trudimo se da uzimamo samo najkvalitetniju robu i na taj način našim kupcima obezbedimo vrhunski kvalitet. Džaba je nešto lepo ako nije ukusno. A da bi bilo ukusno, moraš imati kvalitet i tog kvaliteta biti dosledan. To je jedini način da uspeš i oko toga nema kompromisa.“ Aleluja.

5.sloj – Feta sir –idealan za salate, slan i aromatičan.

U ponudi imamo ponešto za sve vas: i za vegetarijance i za mesoždere i za one koji poste i za one koji vole da mešaju slatko i slano i za one koji paze na liniju. 13 različitih ideja, sličnih a ipak jedinstvenih. Tegla’s salad, Tuna salad – posna, Bacon salad, Beetroot chicken, Chicken and broccoli, Cream beam, Fit for fun, Tegla’s pesto, Tuna salad, Italian salad, Tegla’s pikant, Mexican salad, Fit for fun – posna.

6.sloj – Jaja –Dekorativna i smiruju ukuse.

Dizajn je jako bitan za svakog ko želi ozbiljno da se bavi poslom. Svaki detalj smo pažljivo osmislili. Dizajn tegli, logo, sajt, prostor (lampe od tegli i začini zasađeni u teglama) – jednom rečju: brend.

7.sloj – Zelena salata – bez zelenog nema salate.

Naravno da staklena tegla nije slučajan izbor materijala. Zeleni, ekološki način poslovanja je danas jedini ispravan. Za razliku od plastike – staklena tegla može da se reciklira u potpunosti, a vrlo lako joj se može naći i nova namena. Ako skupite deset naših tegli i vratite ih nam prazne – mi vam besplatno damo jednu punu. Po vašem izboru.

8.sloj – Krutoni – Komadići nekada mekani a sada hrskavi. I prošlost i budućnost u jednome.

Proverite šta nudimo na www.teglas.rs, pa dođite kod nas da uživate u bogatstvu boja i ukusa. Dođite da ponekad promenite svoje dosadne obroke. Ako vas mrzi da dolazite, pozovite nas – doći ćemo mi kod vas. A ako nismo u vašem gradu – ne brinite, planiramo da se širimo.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree