April 17, 2018 in Uncategorized

Ovo sigurno niste znali o jasminu

Cvetna esencija koja pomaže da se oslobodimo tereta prošlosti i da živimo OVDE i SAD. Jasmin stimuliše srčanu čakru, i pomaže da se osoba oslobodi svega što je vezivalo za prošlost, ostavljajući to za sobom. Ova esencija čisti memoriju, čisti sve suvišno u nama i uči nas da budemo zahvalni za ono što smo u prošlosti naučili. Oslobađa nas nepotrebnih uspomena i time otklanja blokadu koja nas je kočila da idemo napred.

Na fizičkom planu jasmin pomaže da se oslobodimo virusa, eliminiše preteranu kiselost organizma, uklanja toksine iz ditestivnog trakta, a posebno iz debelog creva, omogućujući da se bolje apsorbuju proteini.

Jasmin je cvetna esencija izbora kada osoba ima probleme sa sinusima, nosnim šupljinama, grlom, plućima jer reguliše izbacivanje sluzi iz respiratornog sistema. Pomaže kod upale pluća, prehlade, upale sinusa. Vraća čulo mirisa.

Jasmin je dobar i kod regulisanja hipoglikemije (izuzetno korisna za vegeratijance i osobe koje se hrane sirovom hranom – jer u tim slučajevima postoji problem apsorbcije proteina).

Merima Aranitović
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree