April 18, 2018 in Uncategorized

Šta se desilo na ovim fotografijama?

Postoji mnogo nerešenih misterija u svetu. Uvek ostaje nada da ćemo jednog dana, uz određeni nivo naučnog saznanja i istraživanja, moći da ih rešimo. Međutim, veća je verovatnoća da će ta goruća pitanja ostati neodgovorena. Što se nekih misterija tiče, sve što imamo su fotografije i slike koje nam treniraju moždane ćelije, i nada da će se odgovor nekako sam pojaviti.

Žena u smeđem kaputu

desktop-1428510916

Žena u smeđem kaputu, ili Gospođa Babuška kako ju je kasnije nazvao FBI, je bila vrlo blizu Kenediju kada je ubijen u Dalasu. Prema iskazima očevidaca, ova žena je snimila čitavu situaciju. Svi su mišljenja da sa njene tačke gledišta možda ima nekih odgovora na jako bitna pitanja o tome šta se u stvari desilo tog dana. Međutim, FBI nikad nije uspeo da je pronađe i niko do sada nije otkrio identitet ove žene.

Incident u Dijatlovljevom prolazu

desktop-1428510914

1959.godine, grupa od devet iskusnih sovjetskih planinara je poginulo na misteriozan način na Uralu. Fotografiju je slikala spasilačka ekipa. Prema spasiocima, planinari su pocepali svoj šator, izleteli bosi na sneg u pokušaju da pobegnu od nečega. Šestorica su umrli od smrzavanja, dvojica od teških preloma grudnih kostiju, a jedan planinar je umro od teških povreda glave. I još gore, nedostajao mu je jezik. Kao da nije dovoljno čudno i sve ovo, ali mora da se doda i činjenica da im je odeća bila veoma radioaktivna.

Svetla Feniksa

desktop-1428510928

13.marta 1997.godine, niz neidentifikovanih svetala se pojavio iznad grada Feniksa i ostao tamo, bez pokreta, satima. Vazdušne snage su izjavile da su svetla u stvari signalne rakete izbačene zbog vežbi. Međutim, svetla su se pojavila iznad Feniksa ponovo 2007. i 2008.godine. I dalje nisu objašnjena.

Solvej Firt astronaut

desktop-1428510927

Džim Templton je fotografisao ćerku dok su bili na izletu. U vreme fotografisanja, Templton nije primetio ništa čudno na livadi na kojoj su bili. Međutim, pošto su razvili film, primetio je svemirca koji stoji iznad njegove ćerke. Nije bilo nikoga u okolini kada je slikano, a Kodak je potvrdio da film nije menjan ni na koji način.

Satelit Crni vitez

desktop-1428510924

Navodno, postoji drevni, tamni objekat koji kruži oko Zemlje poslednjih 13.000 godina i koji se zove “Satelit Crni vitez”. Niko ne zna kako je tamo dospeo, njegovu svrhu i čak ni ko ga je nazvao “Crni vitez”. Ova fotografija je napravljena 1998.godine za vreme američke spejs šatl misije.

Incident na jezeru Falkon

desktop-1428510921

Stefan Mičalak je tvrdio da je video u šumi pored jezera Falkon u Kanadi kako sleću dva NLO-a u obliku cigarete. Stefan je pokušao da komunicira sa bićima unutar tih letelica i da uđe unutra ali nije video ništa osim mnogo svetala. Odjednom, vrata su se zatvorila i u uzletu letelica je ispustila vruć vazduh iz ispusta na Mičalaka. To je njegova priča, a lekari su bili prilično zbunjeni opekotinom na grudima koja je u obliku rešetke.

Putnik kroz vreme

desktop-1428510919

Ova fotografija je slikana 1941.godine na ponovnom otvaranju jednog mosta u Kanadi. Na prvi pogled, kao i svaka druga slika iz tog vremena. Ali ako bolje pogledate, nešto nije u redu. Jedan čovek je u modernoj (današnjoj) odeći među šeširima i sakoima iz četrdesetih godina. Takođe, izgleda kao da drži moderan fotoaparat.

Madona sa svetim Đovaninom

desktop-1428510918

Ovo je jedna od najpoznatijih neobjašnjenih slika svih vremena. Dok je fokus slike na Mariji, nešto čudno lebdi iznad njenog levog ramena. To je objekat koji liči na neki NLO koji lebdi iznad planina. Ispod na slici možete videti čoveka i njegovog psa kako gledaju u objekat.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree