April 18, 2018 in Uncategorized

Test: Koji pejzaž vas privlači?

Where-are-you

Gde se nalazite? Gde želite provoditi svoje vreme (fizički i psihički), može reći puno o vama. Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osećate najviše “kod kuće”. Pogledajte u nastavku objašnjenje zašto ste odabrali baš tu sliku. Ako mislite da smo vas ‘prepoznali’, podelite ovaj zabavan test s drugima.

 SLIKA 1

Polje trave koje se njiše na povetarcu prekrasan je primer života koji se kreće u svojim prirodnim smerovima. Vi ste inteligentna osoba koja ima svoju setnu stranu. Uživate biti sami i razmišljati o svemu što vam se događa u životu.

PORUKA: Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, sretan i tužan. Tek kada možete učiti od svake strane medalje, obogatićete se s više pozitivnosti. Čin davanja je iznimno važan način za obogaćivanje vašeg ​​života. Kada dajete, povezujete se sa zahvalnošću na životnim situacijama, prirodnom bogatstvu koje je uvek oko vas i lekcijama kojima vas život uči.

SAVET: Vreme je da aktivno poradite na svom emocionalnom isceljenju. Nemojte se bojati reciklirati staru nerešenu bol ili neugodu. Tek kad dovedete svoje nerešene osećaje na površinu, možete ih se rešiti jednom zauvek. Emocionalno lečenje vas u potpunosti može osloboditi.

SLIKA 2

Kamene ploče po kojima hodate su tu da vas podrže. Život će vas takođe podržati. Vi ste osoba kojoj bi dobro došao podsticaj duha, jer lako podležete težini spoljnog sveta.

PORUKA: Vreme je da savladate svoje strahove i pokrenete se u svim aspektima svog života. Bez obzira čemu trenutno oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način pristupa. Prestanite gledati prema tlu i držite glavu visoko. Duboko u sebi, vi ste vrlo jaka osoba, samo trebate verovati u to kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um. Brige nisu dobre za vas, jer to iscrpljuje vašu kreativnost, osobnost i ukupni užitak življenja. Znajte da oko čega god brinete i u čemu god oklevate, svemir je tu da vas podrži. Samo verujte u to.

SAVET: Znajte da, kada se osećate zaglavljeni, zarobljeni ili zbunjeni,  stvari se uvijek menjaju i kreću. Ne postoji zaglavljenost. Kada prepoznate da se tako osjećate, to može biti jedna od najboljih stvari za vas, jer tada kreće biti put preobražaju.

SLIKA 3

Svetla, muzika, uzbuđenje. Vi ste osoba koji voli imati zapaljenu svoju kreativnu stranu. Vi volite biti u mnoštvu ljudi, ali takođe volite biti viđeni i saslušani.

PORUKA: Važno je da se setite kako vaš stvaralački duh ne pokreće samo navala zvuka ili neverovatna vizualna performansa. Nedirnuta prirodna sredina pruža najbolji kreativni naboj. Ona je veza s kreativnošću. Veza s božanskim. Trenutno se trebate usredsrediti na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Usredsredite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, porodice, ličnih zadataka i na otvoreni prostor. Okrenite se prirodi kada se osećate izgubljeno. Priroda je “stvaranje”. Priroda je dom.

SAVET: Najbolji način da živite kreativno je da dopustite sebi da se izrazite na sve moguće načine. Ne potiskujte svoje kreativne porive. Ako se osećate da želite pevati, pevajte iz petnih žila. Ako se osećate da želite plesati, plešite na ulici. Tako se ponaša i priroda. Ona nikad ništa ne potiskuje.

 

SLIKA 4

Mir i spokoj. Jednostavnost oblika vode jedan je od najvažnijih meditativnih i lekovitih sredina u koje bi se mogli staviti. Vaš um i telo traže od vas da odvojite više vremena za mir i kontemplaciju.

PORUKA: Vreme je da stvarno poslušate ono što vam srce vam govori da učinite. Kada slušate svoje srce i živite autentično, vaš duh jača i postajete više povezani s spoljnim svetom. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke. One su obično tačne. Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.

SAVJET: Ako ne slušate svoje srce i svoju intuiciju, sigurno ćete se uvek kretati u krivom smeru.

SLIKA 5

Prekrasno jesensko lišće predstavlja dolazak novih početaka. U lišću oko vas, koje menja boje, postoji osećaj bogatstva, ispunjenja i postignuća.

PORUKA: Morate se odmoriti od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam crpi energiju i ne da vam da spavate. Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima na neko vreme. Usredsredite se na ono što zaista želite raditi. Šta je to što vas čini da se osećate ostvarenim i kreativnim? Za vas je važno da imate ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni radeći sve, je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.

SAVET: Dopustite sebi da se prebacite na bilo koje kreativne zadatke s kojima se osećate povezani. Nemojte se suzdržavati od nečega jer mislite da to nije za vas. Ako se probudite jedno jutro i osećate se primoranim da počnete plesti s jarko žutom vunom, samo to učinite! Nikad ne znate šta će se dogoditi. Dopustite sebi da budete vođeni duhom.

SLIKA 6

Život i energija u šumi je najviše netaknuta, ima najviše vibracija i duhovno je najviše nabijena energija koju možete naći. Vi ste stara duša kojoj je potrebno više vremena za razmišljanje i stvaranje.

PORUKA: Znajte da ste voljeni. Čak i ako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori, ipak jeste. Voli vas čitav svemir. Ako se osećate sami ili neshvaćeni, nema potrebe da očajavate. Bog je osoba. Bog je energija. Energija je stvaranje. Stvaranje je ljubav. Stvaranje si TI. Kada šaljete ljubav, dobit ćete ljubav natrag. Pokušajte sa slanjem ljubavi svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama ili ljudima uopšte. Dobićete ljubav natrag. Vaši će kreativni sokovi teći verujući da su večno voljeni.

SAVET: Kada delujete iz pozicije unutrašnje spoznaje i poverenja, stavljeni ste u višu vibraciju. To je nivo vibracije koja privlači obilje u svim područjima vašeg života.

 

SLIKA 7

Predivan dan na smirujućem i ugodnom pašnjaku. Predivno plavo nebo ne pokazuje zabrinutost za oluju koja može doći. Vi ste osoba koja se voli osećati sigurno i retko odstupa od uobičajene rutine.

PORUKA: Vreme je da počnete raditi na stvaranju svog najboljeg života! Vi imate moć učiniti sve i svašta, a sve što morate učiniti je pokušati. Shvatite šta želite osećati. Želite li osećati ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ovde se ne radi o razmišljanju što želite imati, već o osećaju koji želite imati. Kada nešto uistinu osećate, to će biti vaše.

SAVET: Kad postavite svoje namere kako želite osećati svoj život, vi šaljete poruku u svemir, tražeći da se to dogodi. Kada se osećate dovoljno snažno u svojim namerama, one će se sigurno prikazati na neki način. Morate biti specifični.

SLIKA 8

Ova fotografija grafita je kreativna, ali nekima i opterećujuća. Ova je scena savršen primer nečijeg kreativnog bega. Kad ljudi vide grafite, oni ili sa strahopoštovanjem vide zamršenu kreativnost koja izvire iz njih, ili se ljute zbog narušenog izgleda ulica i zgrada. Vi ste osoba koja se povremeno oseća neodlučno i zbunjeno prema problemima koji stoje pred vama.

PORUKA: Budite otvoreniji kada je u pitanju tuđa tačka gledišta. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način da prema nečemu budete fer. Hoćete li gledati na izazov kao na opterećujući problem ili kao na prekrasnu ilustraciju?

SAVET: Iskreno se pomirite s onim što cenite i vrednujete u svom životu. Iskorak i povezivanje s drugima će proširiti vaše razumevanje mnogih različitih tema. Poslušajte sve savete koje možete dobiti, ali na vama je da donesete svoje konačne odluke.

SLIKA 9

Savršeni ljiljani simbolizuju zadovoljstvo. Vi ste neko ko uživa u osećaju sreće i mira, koliko god to može. Zauzeti ste svakodnevnim aktivnostima i držite oči na ono što treba biti napravljeno. Često ste zaokupljeni svojom listom obaveza, da se nikada ne zaustavite i dozvolite životu da se dogodi.

PORUKA: Vreme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put kojim se krećete otvori ispred vas. Nemojte se brinuti oko toga što trebate postići i koji vam je sledeći potez. Kada se brinete, vi stvarate sebi prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite pronaći ćete sve što vam je potrebno uzduž prekrasnih vrtnih staza kojim hodate.

SAVET: Bez obzira na to koliko težak život može ponekad biti, nemojte odustati. Najbolji dan u vašem životu bi mogao biti već sutra. Cvet uvijek mora proći kroz važno razdoblje rasta ispod mračnog tla prije nego što se pretvori u neverovatno lepu kreaciju. Svaka kreacija ima svoje faze rasta.

Izvor: Atma
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree